Ekonomiassistent sökes till vår administrativa avdelning

Arbetsuppgifterna innebär i första hand fakturering mot kund. Det innebär att sammanställa diverse underlag för fartygsanlöp, terminalarbeten, hyror m.m. och utifrån avtal och offerter skapa fakturor. Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer också och består bland annat av att t.ex. ta fram och sammanställa diverse statistik och andra uppgifter samt att tillsammans med övriga medarbetare ansvara för bolagets telefonväxel.

Kvalifikationer

Du har en utbildning inom ekonomi på minst gymnasienivå eller motsvarande samt har goda kunskaper i Microsoft Office. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda språkkunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har bra ordningssinne, är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är driven, gillar att ta initiativ och har en god förmåga att planera ditt arbete. Dessutom är du positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Självklart känner du igen dig i våra ledord erfaren, engagerad och flexibel.

Tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid, ca 1 år under tiden ordinarie befattningshavare är föräldraledig. Preliminärt tillträde under november månad. Kollektivavtal finns.

Ansökan

Välkommen med ansökan, CV och personligt brev, märkt "Ekonomiassistent" via mail till jobb@uddevalla-hamn.se.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 2019-09-20. Urval och intervjuer sker löpande, varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor angående tjänsten lämnas av Administrativ chef Annika Löfström, tel. 0522-912 05.

Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. I Uddevalla Hamnterminal AB ingår också det helägda dotterbolaget SwanFalk Shipping AB som bedriver speditions- och klareringsverksamhet. Koncernen har en integrerad organisation och all personal är anställd i moderbolaget Uddevalla Hamnterminal AB. Bolaget har ca 85 årsanställda och omsätter ca 120 Mkr. I hamnen hanteras årligen drygt 1 miljon ton gods.