Vi söker nu en servicemekaniker

Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. Koncernen, som även omfattar dotterbolaget SwanFalk Shipping, omsätter ca 120 Mkr och medeltalet årsanställda är ca 80 st. Vi behöver nu anställa en servicemekaniker

Arbetet

Arbetsuppgifterna består bl.a. av att underhålla och reparera maskiner och utrustning samt göra service på fordon, kranar, fastigheter och maskiner. Dessutom rigga och tanka maskiner samt utföra reparation och översyn på stuverimaterial.

Kvalifikationer

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Meriterande är erfarenhet av fordonselektronik, mekaniska reparationer. Det är ett krav att du har B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Du har tidigare erfarenhet av servicearbete inom entreprenad/industri samt har kunskap om mekanik, hydraulik och elektronik. Du har den rätta serviceandan och är van att självständigt vara ute i produktionen. Som person har du lätt för att samarbeta och kan bjuda en del på dig själv. Dessutom är du positiv och stresstålig. Självklart känner du igen dig i våra ledord erfaren, engagerad och flexibel.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Kollektivavtal finns.

Ansökan

Välkommen med ansökan, CV och personligt brev, märkt "Servicemekaniker" via mail till jobb@uddevalla-hamn.se. Vi vill ha din ansökan senast 2018-11-05. Frågor angående tjänsten lämnas av Underhållschef Johan Östlund, tel. 0522-912 19.