Vi söker nu två stuveriarbetare

Arbetsuppgifterna omfattar allt förekommande arbete inom Hamn- och stuveriavtalet. Det innebär bl.a. lossning och lastning av fartyg, lastbilar och järnvägsvagnar. Vi hanterar även gods i magasin och på upplag för kunds räkning. Som anställd hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete i en händelserik miljö

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du bör dessutom ha truckkort och vana att köra och hantera olika typer av fordon. Det är ett krav att du har B-körkort, meriterande är om du också har C-körkort. Du ska ha genomgått gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, engelska och matematik.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt kan arbeta både självständigt och i grupp. Dessutom är du positiv och stresstålig. Självklart känner du igen dig i våra ledord erfaren, engagerad och flexibel.

Tjänsten

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan dock förekomma. Kollektivavtal finns.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, märkt "Stuveriarbetare" via mail till jobb@uddevalla-hamn.se. Frågor angående tjänsten lämnas av Driftchef Robert Rydén, tel. 0522-912 44.


Sista ansökningsdag: 2018-03-16


Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. Koncernen, som även omfattar dotterbolaget SwanFalk Shipping, omsätter ca 110 Mkr och medeltalet årsanställda är ca 80. All personal är anställd i moderbolaget.