Vi söker nu en underhållschef

Vi söker dig som vill leda underhållsarbetet i Uddevalla hamn. Hamnanläggningen består av mark och magasin för lagring av gods samt kajer, kranar och maskiner för lossning och lastning av fartyg. Till området hör järnväg och övrig infrastruktur. Det finns också ett antal övriga fastigheter, både kontorsbyggnader och verkstadslokaler. Bolaget har egna verkstäder dels för kranar och underhåll, dels för truckar och övriga arbetsmaskiner.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter finns inom hela hamnområdet och innebär dels att vara ute i verksamheten och dels administrativa uppgifter. Tjänsten innebär att planera, följa upp och svara för kort- och långsiktigt hamnunderhåll. Du kommer att arbeta med kostnadsberäkningar, inköp och framtida investeringar. Du ansvarar för tio medarbetare som är organiserade inom verkstad och underhåll. Underhållschefen ingår i bolagets tekniska avdelning men har ett nära samarbete med hamnens operativa driftsavdelning. Tjänsten är ny, vilket innebär att du har stora möjligheter att vara med och utforma din roll.

Erfarenheter och kompetenser

Vi söker Dig som har eftergymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom underhåll, el, mekanik eller liknande. Du har erfarenhet av ledande befattningar inkl. personalansvar. Vi ser att du har god ekonomisk förståelse och meriterande är erfarenhet inom investeringar, upphandlingar och ekonomisk uppföljning. B-körkort är ett krav.

Du är en ansvarstagande person, trivs med att arbeta självständigt och har förmågan att fatta beslut. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är lösningsorienterad, med förmågan att kunna lösa oförutsedda situationer. Att involvera medarbetarna och skapa ett gott samarbetsklimat är delar av ditt ledarskap.

I denna rekrytering samarbetare vi med Tarasso. För mer information kontakta konsult Ramona Tengström, 070 259 18 77. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion. Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan.

http://bit.ly/2Db1csAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sista ansökningsdag: 2018-02-04


 

Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. Koncernen, som även omfattar dotterbolaget SwanFalk Shipping, omsätter ca 110 Mkr och medeltalet årsanställda är ca 80. I hamnen hanteras årligen ca 1 miljon ton gods.