Vi söker extrapersonal till vår stuveriavdelning

Det är mycket verksamhet i hamnen nu, och det innebär att vi har ett utökat behov av behovsanställda stuveriarbetare. Är du den vi söker?

Arbetet

Som behovsanställd stuveriarbetare är du är timanställd och arbetar vid behov. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande arbete som omfattas av Hamn- och stuveriavtalet, till exempel lastning och lossning av fartyg eller arbete i vår terminalverksamhet.

Kunskapskrav och personliga egenskaper

I vår rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som kan ställa upp med kort varsel och som trivs med ett omväxlande arbete där du inte är främmande för att ta i när det behövs. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar och använder gärna digitala verktyg och hjälpmedel i ditt arbete. Som person är du engagerad, noggrann och ansvarstagande. Du arbetar bra både självständigt och i grupp.

Du har genomgått gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, engelska och matematik. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har truckkort och C-körkort. Vi ser gärna att du har tidigare vana vid terminal- och hamnarbete samt erfarenhet och utbildning av att köra och hantera olika typer av terminalfordon.

Tjänsten

Anställningsformen är behovsanställd vid behov av extra personal. Lön och villkor enligt Hamn- och stuveriavtalet. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finns.


Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. I Uddevalla Hamnterminal AB ingår också det helägda dotterbolaget SwanFalk Shipping AB som bedriver speditions- och klareringsverksamhet. Koncernen har en integrerad organisation och all personal är anställd i moderbolaget Uddevalla Hamnterminal AB. Bolaget har ca 85 årsanställda och omsätter ca 120 Mkr. I hamnen hanteras årligen drygt 1 miljon ton gods.

Krav

Avslutad gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, engelska och matematik.

B-körkort

 

Övriga meriter

C-körkort

Truckkort

Tidigare erfarenhet av terminal- och hamnarbete.

Utbildning för att köra och hantera olika typer av terminalfordon.


Ansökan

Eventuella frågor besvaras av våra resursplanerare, Christian Magnusson eller Helen Johansson. Du når dom på telefonnummer 0522-912 48.

Ansökan skickas till:

resursplanering@uddevalla-hamn.se

 

Sista ansökningsdag är 30/4.