Vi söker sommarpersonal till vår stuveriavdelning

Vi söker nu vikarierande stuveriarbetare till sommarperioden 19 juni – 25 augusti.

Arbetet

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande arbete som omfattas av Hamn- och stuveriavtalet, till exempel lastning och lossning av fartyg eller arbete i vår terminalverksamhet.

Kunskapskrav och personliga egenskaper

I vår rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med ett omväxlande arbete där du inte är främmande för att ta i när det behövs. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar och använder gärna digitala verktyg och hjälpmedel i ditt arbete. Som person är du engagerad, noggrann och ansvarstagande. Du arbetar bra både självständigt och i grupp.

Du har genomgått gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, engelska och matematik. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har truckkort och C-körkort. Vi ser gärna att du har tidigare vana vid terminal- och hamnarbete samt erfarenhet och utbildning av att köra och hantera olika typer av terminalfordon.

Tjänsten

Anställningsformen är vikariat på heltid under perioden 19 juni – 25 augusti.

Arbetstiderna är mån-fre, kl. 07.00-16.00. Övertidsarbete förekommer och sker på frivillig basis.

Lön och villkor enligt Hamn- och stuveriavtalet. Kollektivavtal finns med Transportarbetarförbundet.


Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. I Uddevalla Hamnterminal AB ingår också det helägda dotterbolaget SwanFalk Shipping AB som bedriver speditions- och klareringsverksamhet. Koncernen har en integrerad organisation och all personal är anställd i moderbolaget Uddevalla Hamnterminal AB. Bolaget har ca 85 årsanställda och omsätter ca 120 Mkr. I hamnen hanteras årligen drygt 1 miljon ton gods.

Krav

Avslutad gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, engelska och matematik.

B-körkort

 

Övriga meriter

C-körkort

Truckkort

Tidigare erfarenhet av terminal- och hamnarbete.

Utbildning för att köra och hantera olika typer av terminalfordon.


Ansökan

Eventuella frågor besvaras av våra resursplanerare, Christian Magnusson eller Helen Johansson. Du når dom på telefonnummer 0522-912 48.

Ansökan skickas till: resursplanering@uddevalla-hamn.se

Sista ansökningsdag är 30/4.