Gå till innehåll

Terminalservice

I vår terminalverksamhet kan du få ditt gods omlastat mellan järnväg, bil och fartyg. Våra kunder uppskattar att vi har nära mellan lagring och containerhantering. Möjligheten att få hjälp med lagring, stuffning, strippning, transport samt extra service, innebär att vi kan erbjuda er en svårslagen kombination

Uddevalla hamn ligger strategiskt helt rätt, med närheten till E6, riksväg 44 och riksväg 45. På så vis är det ett naturligt miljövänligt alternativ att använda sig av vår terminal i stället för långväga biltransporter. Inte minst för den viktiga transittrafiken till Norge.

Inom terminalservice har vi möjlighet att erbjuda tjänster som omlastning mellan olika transportsätt, uppställning samt distribution för våra kunder. Vi kan också assistera med olika slags tilläggstjänster som exempelvis tullhantering, stuffplanering, märkning, säckning och provtagning. För flexibel service har vi tillgång till en mängd olika maskiner i vår terminalverksamhet, från små el truckar till reachstackers som klarar uppemot 100 ton.

Landterminalens verksamhet har industriprodukter som bas. Importgods som kommer i containrar strippas av oss, vi lagrar gods inför leverans och med avrop från kund. I Uddevalla hamn finns goda möjligheter för lagring, både inomhus och utomhus. Vi är dessutom ackrediterade av Tullverket som tullager i samband med distributionstjänster. Det ger oss stor möjlighet att erbjuda våra kunder anpassade logistiktjänster.

Våra kunder uppskattar att vi har nära mellan lagring och containerhantering. Möjligheten att få hjälp med lagring, stuffning, strippning, transport samt extra service, innebär att vi kan erbjuda er en svårslagen kombination

Vid frågor rörande vår terminalverksamhet, kontakta Jacob Engholm, Marknads & speditionschef.

Dokument

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-06-13
Publicerad:
2023-05-22